ÜTOPYA

Sadece birkaç dakikanızı ayırarak sitemize
üye olabilirsiniz Wink

Join the forum, it's quick and easy

ÜTOPYA

Sadece birkaç dakikanızı ayırarak sitemize
üye olabilirsiniz Wink

ÜTOPYA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ÜTOPYA

Ütopik olan Her Şey Burada !

+2
Seliiiin*!
MusicİsLife.
6 posters

Hangi Lisedesiniz ? Hangi Liseye Geçtiniz ? Hayalinizde Başka Bir Lise Var Mıydı?

MusicİsLife.
    MusicİsLife.
    Süper moderetör
    Süper moderetör

Rep gücü : 299

Hangi Lisedesiniz ? Hangi Liseye Geçtiniz ? Hayalinizde Başka Bir Lise Var Mıydı? Empty Hangi Lisedesiniz ? Hangi Liseye Geçtiniz ? Hayalinizde Başka Bir Lise Var Mıydı?

Mesaj tarafından MusicİsLife. Ptsi Ağus. 16, 2010 11:48 pm

Sorular net. Very Happy
    Ben cevaplayacak olursam, Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünü kazandım, hayalim buydu, mutluyum.
    happy ifadeler27
    Seliiiin*!
    Seliiiin*!
    Süper moderetör
    Süper moderetör

Rep gücü : 270

Hangi Lisedesiniz ? Hangi Liseye Geçtiniz ? Hayalinizde Başka Bir Lise Var Mıydı? Empty Geri: Hangi Lisedesiniz ? Hangi Liseye Geçtiniz ? Hayalinizde Başka Bir Lise Var Mıydı?

Mesaj tarafından Seliiiin*! Salı Ağus. 17, 2010 2:26 pm

bu konu benim için açılmış sanki Smile
    istediğim liseye gidemedim.Çünkü ondan daha yüksek bir puanlı liseyi kazandım :S :mr.green:
    ama alıştım bu fikre , okulumdan memnunum , bir an önce acılsa da gitsem diyorum ii :mr.green: :party0
    :
    MusicİsLife.
    MusicİsLife.
    Süper moderetör
    Süper moderetör

Rep gücü : 299

Hangi Lisedesiniz ? Hangi Liseye Geçtiniz ? Hayalinizde Başka Bir Lise Var Mıydı? Empty Geri: Hangi Lisedesiniz ? Hangi Liseye Geçtiniz ? Hayalinizde Başka Bir Lise Var Mıydı?

Mesaj tarafından MusicİsLife. Salı Ağus. 17, 2010 8:53 pm

Hehe süpermiş canım. (: Umarım her şey güzel olur.
    Admin
    Admin
    Forum Yöneticisi
    Forum Yöneticisi

Rep gücü : 1524

Mesaj tarafından Admin Salı Ağus. 17, 2010 9:01 pm

Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini kazandım Very Happy

Çok mutluyum happy001
    BuRCu_32
    BuRCu_32
    Yeni Üye
    Yeni Üye

Rep gücü : 41

Mesaj tarafından BuRCu_32 Çarş. Ağus. 18, 2010 12:54 pm

Burdur USO Anadolu Lisesini Kazandım çok mutluyum tabi en yakın arkadaşım 2.tercihte orayı kazandı kayıt süresi çok kısaymış inş en kısa zamanda köyden gelir ve okula kayıt olur zaten onunla aynı liseyi kazandığım için daha fazla seviniyorum ayrıca yine o en yakın arkadaşımın sınıfındaki yakın arkadaşıyla iyi arkadaş olmuştum onlarlada biri dışında aynı liseyi kazandık diğeri bizden çalışkan olduğu için daha iyi biryeri kazandı Smile
    black_knight
    black_knight
    Moderetör
    Moderetör

Rep gücü : 43

Mesaj tarafından black_knight Perş. Ağus. 19, 2010 12:20 am

İstediği liseyi kazanan arkadaşları tebrik ederim^^.Umarım bende kazanırım(kazanmak zorundayım.burada tek anadolu lisesi var :dhd1: )Kazanamayan arkadaşlar varsa da fazla üzülmesin.Asıl önemli olan üniversite.
    neçirvan
    neçirvan
    Yeni Üye
    Yeni Üye

Rep gücü : 8

Mesaj tarafından neçirvan Paz Ağus. 22, 2010 4:45 pm

benim açıkça istedğim lise yoktu ilköğretim de şuanda silopi lisesine gidiyorum pişmanmıyım hayır
    neden die soracak olursanız bu liseyi sevdim gittiğime pişman değilim inşallah gelecek istediğim üniversite olan ege üniversitesine giderim

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 11:44 am