bu konu benim için açılmış sanki istediğim liseye gidemedim.Çünkü ondan daha yüksek bir puanlı liseyi kazandım :S ama alıştım bu fikre , okulumdan memnunum , bir an önce acılsa da gitsem diyorum :party0:
Burdur USO Anadolu Lisesini Kazandım çok mutluyum tabi en yakın arkadaşım 2.tercihte orayı kazandı kayıt süresi çok kısaymış inş en kısa zamanda köyden gelir ve okula kayıt olur zaten onunla aynı liseyi kazandığım için daha fazla seviniyorum ayrıca yine o en yakın arkadaşımın sınıfındaki yakın arkadaşıyla iyi arkadaş olmuştum onlarlada biri dışında aynı liseyi kazandık diğeri bizden çalışkan olduğu için daha iyi biryeri kazandı
tarafından black_knight Perş. Ağus. 19, 2010 12:20 am
İstediği liseyi kazanan arkadaşları tebrik ederim^^.Umarım bende kazanırım(kazanmak zorundayım.burada tek anadolu lisesi var )Kazanamayan arkadaşlar varsa da fazla üzülmesin.Asıl önemli olan üniversite.
benim açıkça istedğim lise yoktu ilköğretim de şuanda silopi lisesine gidiyorum pişmanmıyım hayır neden die soracak olursanız bu liseyi sevdim gittiğime pişman değilim inşallah gelecek istediğim üniversite olan ege üniversitesine giderim