Benim bir kedim var. Sizin bir evcil hayvanınız var mıydı veya olsaydı ne olmasını isterdiniz ?
3 posters
Evcil Hayvan Besliyor Musunuz ?
MusicİsLife.- Süper moderetör
Rep gücü : 299
- Post n°1
Evcil Hayvan Besliyor Musunuz ?
Brownie*- Zirvedeki Mod
Rep gücü : 709
Balığım vardı. Ama hayvanlardn orktuğum için istemem baska hayvan =)
BuRCu_32- Yeni Üye
Rep gücü : 41
.
En son BuRCu_32 tarafından Perş. Ağus. 26, 2010 5:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
BuRCu_32- Yeni Üye
Rep gücü : 41
şuanda balık ve hint bülbülü var ama eskiden evde tam 11 kanarya ve 4yumurtası vardı(sonrasını hatırlamıyorum en son saydığımda öyleydi) hepsini verdik bir hafta falan köpeğimiz olmuştu onuda verdik ördeklerimiz vardı iki tane onlarıda annannemlere götürdük biri intihar etti diğeri kesildi su kaplumbağası vardı iki tane amcam vermişti ikiside öldü daha hatırlamıyorum ama eğer hepsini toplarsak güzel bir çiftlik olurdu
Brownie*- Zirvedeki Mod
Rep gücü : 709
BuRCu_32 demiş ki:şuanda balık ve hint bülbülü var ama eskiden evde tam 11 kanarya ve 4yumurtası vardı(sonrasını hatırlamıyorum en son saydığımda öyleydi) hepsini verdik bir hafta falan köpeğimiz olmuştu onuda verdik ördeklerimiz vardı iki tane onlarıda annannemlere götürdük biri intihar etti diğeri kesildi su kaplumbağası vardı iki tane amcam vermişti ikiside öldü daha hatırlamıyorum ama eğer hepsini toplarsak güzel bir çiftlik olurdu
Bence de